menu Home
Andorra

La 9a Caminada contra el càncer recapta 9.800 euros

Ràdio Valira | 21 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- La 9a Caminada contra el càncer ha recaptat un total de 9.801,84 euros, una xifra gairebé idèntica a la de l’any passat. Aquest import és la suma dels diners recaptats amb les vendes de la samarreta oficial, que ascendeixen a 9.101,84 euros, i dels 700 euros aportats per la Fundació Jacqueline Pradère.

En aquesta edició els ingressos s’han mantingut, però ha augmentat notablement el nombre de samarretes venudes. Enguany han estat 1.303, mentre que l’any anterior van ser 1.150. Això implica que més gent s’ha abocat a la causa de la lluita contra el càncer, tot i que l’aportació mitjana ha estat més baixa, a causa, probablement, de la situació de crisi i encariment dels preus actuals (cal recordar que la samarreta no té un preu establert sinó que se’n paga la voluntat).

El nombre de participants en la caminada, per la seva banda, ha estat al voltant de 1.000, una xifra considerable si es té en compte que el dia es va aixecar plujós. Sortosament, en aquesta edició, i per primera vegada, esperava als caminants a la plaça del Poble d’Andorra la Vella una tassa de brou calent, gentilesa d’Aneto.

El xec ha estat lliurat conjuntament per la vicepresidenta de la Fundació, Cristina Urbiola, i pel director general de Grup Pyrénées, Sergio Romero, al president d’Assandca, Josep Saravia, que ha agraït la implicació de les dues entitats en l’organització de l’acte, ja des de la primera edició, celebrada el 2014.

“La Caminada contra el Càncer, que és l’esdeveniment més gran que organitzem, és un projecte concebut i executat a tres bandes. Cada edició la treballem a fons les tres parts buscant maneres d’arribar al màxim de gent, ja que compartim l’objectiu d’obtenir recursos per facilitar la vida de les persones que pateixen càncer”, ha afirmat Saravia.

En aquest sentit, “la feina per a l’any següent comença en el mateix moment que acaba la caminada anterior” ha indicat Romero. “L’any que ve celebrarem la desena edició i volem que sigui especialment sonada. Ja hem quedat per fer una pluja d’idees”.

“Els dos últims anys hem ratllat la línia dels 10.000 euros de recaptació i ens agradaria superar aquest llistó en aquesta propera edició”, ha corroborat el president d’Assandca.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play