menu Home
Andorra

La policia deté divuit persones en la campanya contra el consum d’alcohol i drogues al volant

Ràdio Valira | 15 de novembre de 2022

Andorra la Vella.- La policia ha dut a terme un total de 1.084 controls durant la campanya contra el consum d’alcohol i drogues al volant que ha tingut lloc entre el 24 d’octubre i el 6 de novembre. En aquests quinze dies s’han imposat deu sancions administratives (taxa d’alcohol dins la franja de 0,51 g/l a 0,80 g/l); s’han detingut divuit persones, dues per positiu en tòxics, quinze per alcoholèmia, i una altra per consum de drogues i alcohol que, a més, tenia el permís de conduir retirat. Tres dels arrestats han estat implicats en accidents de trànsit amb danys materials.

Per edats, sis de les persones detingudes tenien entre 18 i 25 anys, cinc entre 25 i 40, i les altres set, més de 40. La majoria, tretze, han estat arrestades en la franja entre les deu de la nit i les sis de la matinada.

Quant a les taxes d’alcohol en sang de les persones detingudes, sis s’han situat entre el 0,81 i l’1,20; set han donat entre 1,21 i 1,60; una entre 1,61 i 2, i només una ha superat els 2 grams d’alcohol per litre de sang.

Tal com s’informa des del cos, amb campanyes com aquesta, la policia vol incidir en els riscos de conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues al volant, tant per a les persones que consumeixen com per a la resta d’usuaris de la xarxa viària.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play