menu Home
AndorraGeneral

Els controls a la zona del vessament continuen malgrat la retirada dels mitjans per a la recollida dels hidrocarburs

Ingrid Monreal | 24 d'octubre de 2024

Les mesures que s’havien posat al riu arran del vessament que es va produir a principi de mes ja han estat retirades tot i que es mantenen els controls a la zona per si de cas la situació revertís, tal com ha exposat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, que ha manifestat que s’espera que això no passi.

Així doncs, Casal ha detallat que s’estan fent controls pertinents i que es treballa en el plec de requeriment, ja que aquests mitjans havien arribat “a la fi de la seva utilitat”. En aquest sentit, ha exposat que en el cas concret del separador d’hidrocarburs el que li arribava ja estava “molt diluït” i, per tant, “era molt complicat de capturar”.

D’aquesta manera, un cop aquests mitjans han estat retirats l’executiu continua endavant amb el plec de requeriment que es farà arribar a les parts implicades en el vessament. Una vegada més Casal ha assegurat que el Govern revertirà els costos que ha comportat aquesta descontaminació del riu a les parts implicades.

Written by Ingrid Monreal




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play