menu Home
AndorraSocietat

El cub interactiu i la imatge renovada de l’acord d’associació s’estrenaran per la fira d’Andorra la Vella

Ingrid Monreal | 23 d'octubre de 2024

Coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella, aquest proper divendres es dona el tret de sortida de la fase informativa de l’acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea que té per objectiu difondre el contingut del text i promoure la participació en la consulta ciutadana de caràcter vinculant sobre el projecte europeu.

Durant la fira s’estrenarà la nova imatge de les accions de comunicació. En aquest sentit, l’eix central de l’estand serà, un cub interactiu format per pantalles amb continguts diferents: tres d’informatius i un d’entreteniment destinat als infants. L’estand dedicat a informar sobre l’Acord d’associació disposarà de dos espais més: un destinat a acollir esdeveniments i tallers, i un darrer espai on l’equip de la secretaria d’Estat estarà a disposició per respondre les consultes de la ciutadania.

Pel que fa al cub interactiu, a banda de la cara destinada a entretenir els infants, també disposa de dues cares informatives que ofereixen missatges molt breus i que busquen promoure que les persones s’hi atansin i s’informin. La darrera cara és protagonitzada per un assistent d’intel·ligència artificial que dona resposta a tots els dubtes que es plantegin sobre l’Acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea.

Aquest cub estarà accessible a la ciutadana des de divendres i fins a la consulta. A partir de la setmana vinent s’instal·larà al vestíbul de l’edifici administratiu del Govern amb tots els continguts excepte la proposta infantil.

Durant els tres dies de la Fira d’Andorra la Vella, l’estand de l’acord d’associació oferirà un programa d’activitats divers pensat per a tots els públics. Així doncs, a banda del cub interactiu, també hi haurà les actuacions de Quelcom amb els humoristes del país Ivan Lira i Miki Legendario i s’enregistrarà un nou episodi del podcast d’El Safreig, adreçat al públic més jove.

Written by Ingrid Monreal




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play