menu Home
AndorraCultura

Sopa de Cabra actuarà a Andorra per presentar nou disc

Ingrid Monreal | 19 d'octubre de 2024

El reconegut grup Sopa de Cabra torna als escenaris per presentar el seu nou disc, ‘Ànima’. En el marc d’aquesta gira de presentació tindran lloc els concerts organitzats pel comú d’Ordino i Creand Fundació els dies 28 i 29 de novembre, a les 21 hores del vespre, a l’Auditori Nacional d’Andorra.

En vista de l’èxit esperat, després de cinc anys sense publicar cançons inèdites, s’han programat dues dates consecutives per escoltar la formació gironina.

Aquest serà el dissetè treball del grup liderat per Gerard Quintana, entre discs d’estudi i directes. Una trajectòria que els ha consolidat com una peça clau del rock en català, amb cançons populars com ‘L’Empordà’, ‘Camins’, ‘El far del sud’ o ‘El boig de la ciutat’, que han atrapat a diverses generacions.

Les entrades del concert s’han posat a la venda aquest divendres i es poden adquirir al web festivalsordino.4tickets.es, a l’Oficina de Turisme d’Ordino i a www.sopadecabra.cat. El preu de les entrades és de 36 euros, a la venda anticipada, i de 40 euros, el dia del concert.

Val a dir que les entrades s’han exhaurit el mateix matí que s’han posat a la venda. En menys de tres hores s’havien venut més del 75% de les entrades i al migdia estaven ja pràcticament exhaurides pels dos dies.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play