menu Home
AndorraEsports

Lautaro de León afirmat que l’empat contra la ‘Cultu’ serveix de lliçó

Ingrid Monreal | 24 d'octubre de 2024

L’empat contra el líder, la Cultural Leonesa la Cultural Leonesa en l’últim minut del duel ha servit de lliçó per a un FC Andorra que va marxar de l’Estadi Nacional amb mala boca. Així ho ha declarat el golejador Lautaro de León, que ha asseverat que “a casa ens hem de fer forts, a partir d’aquí, hem de fer un bon partit, dominar i intentar treure el resultat”, afegint que han de poder donar la seva millor versió defensiva per evitar que els de Sergio Francisco puguin marcar gols. Lauti va arribar a l’FC Andorra amb l’objectiu de ser la referència golejadora i, en les nou jornades, ho ha demostrat.

Una curiositat és que l’uruguaià ha marcat més gols entrant com a suplent i no com a titular, un factor que ha valorat que és a causa de la “fam de fer-ho bé quan surts de suplent”. “Quan surts a XI inicial entres més concentrat en el partit perquè tens més temps per fer-ho” ha declarat.

Amb tot, aquest duel es pren com un aprenentatge pel pròxim enfrontament, un cop més, contra un equip que és “una de les millors canteres d’Espanya” i tenen una dinàmica golejadora molt alta: la Real Sociedad ‘B’.

Així doncs, De León té molt clar que vol continuar treballant per seguir en la mateixa línia positiva, tant a títol personal, com pel que fa al conjunt, que viu a Andorra.

Written by Ingrid Monreal




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play