menu Home
AndorraPólitica

Andorra la Vella comptarà amb la ciutadania per construir el futur de la parròquia

Ingrid Monreal | 3 d'octubre de 2024

Sota el lema ‘Una nova visió, un nou futur’, el Comú d’Andorra la Vella ha començat un procés de reflexió amb la ciutadania, actors socials i del sector empresarial per dissenyar i construir la visió de futur de la parròquia.

L’acció, que s’està duent a terme amb l’assessorament de l’empresa City Focus té la voluntat de definir l’estratègia que bastirà el futur urbanístic de la parròquia a través de sessions de treball amb responsables de les institucions, del sector privat i la societat civil, entre altres. La durada del projecte és de sis mesos i la diagnosi es distribuirà en tres fases.

Val a dir que aquest consultoria és internacionalment coneguda pel seu enfocament innovador en la transformació urbana i el desenvolupament de ciutats intel·ligents. També se la reconeix com per projectes com la transformació urbana de Bilbao o el Diamante Caribe y Santanderes a Colòmbia. A més, han obtingut diferents premis com l’Europeu d’Urbanisme, o el premi Global al Projecte més Innovador a la Smart City Expo 2015 de Barcelona.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play