menu Home
AndorraEsports

Un últim quart per oblidar sentencia la primera derrota del MoraBanc Andorra (71-91)

Ingrid Monreal | 30 de setembre de 2024

El MoraBanc Andorra no ha pogut començar la Lliga Endesa amb bon peu després de caure derrotat a casa davant el Dreamland Gran Canaria. Tot i comptar amb el suport de la seva afició a la Bombonera, l’equip tricolor ha estat superat pels visitants, especialment en els darrers quinze minuts del partit, que han resultat decisius.

Malgrat que l’equip ha mostrat una forta resistència i ha arribat al descans amb un marcador igualat, el conjunt canari ha imposat el seu físic i ritme en els moments claus de l’enfrontament. A la recta final, el MoraBanc ha intentat reaccionar, però la intensitat i solidesa del rival han impedit qualsevol opció de remuntada, tancant el partit amb un resultat de 71-91.

Lezkano en declaracions posteriors a l’encontre, ha reconegut que l’equip ha de millorar en aspectes clau, com la gestió de les pilotes perdudes i la defensa davant d’un rival físicament superior. Amb vista als pròxims partits, l’objectiu serà aprendre dels errors comesos i aconseguir una millor química entre els jugadors, ja que el calendari de competicions que s’aproxima requerirà un gran esforç i cohesió per afrontar els desafiaments que els esperen.