menu Home
AndorraEsports

Christos Almpanis serà tricolor fins al juny del 2027

Ingrid Monreal | 8 de juliol de 2024

Christos Almpanis serà tricolor fins al juny del 2027. I és que el seu contracte acabava aquesta temporada, però han arribat a un acord amb el club tricolor, ampliant la seva vinculació dues temporades més.

L’extrem grec va arribar a Andorra el darrer dia de mercat en el primer any de l’equip al futbol professional. Procedent de l’AEK d’Atenes, ben aviat es va convertir en un jugador important, demostrant la seva potència i qualitat en l’u contra u. En total, durant el primer curs va disputar 31 partits i va anotar 4 dianes, i tan bona va ser la connexió entre les dues parts que l’Andorra va adquirir en propietat els drets del futbolista grec, que quan va arribar al Principat ho va fer en qualitat de cedit.

El segon any, però, va estar marcat per la lesió de llarga durada que es va fer durant la pretemporada en un partit amistós contra el Girona. En total, Almpanis només ha pogut jugar tres partits aquests últims mesos, però afronta el nou curs totalment recuperat.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play