menu Home
AndorraCultura

Comença la 55èna edició del Roser d’Ordino

Ingrid Monreal | 5 de juliol de 2024

Avui comença la 55èna edició del Roser d’Ordino; serà a mitjanit, amb el tradicional repic de campanes. Tot seguit es podrà gaudir de l’actuació del grup Mashup Party Band, i a partir de les 2:30h de la matinada, acabarà aquesta primera jornada amb el DJ Tunyix, a la plaça major.

D’entre les activitats previstes per demà dissabte, al matí destaquem la ja habitual competició de petanca i la coneguda cursa groga d’aneguets al riu de Segudet. Ja a la tarda, es disputaran un seguit d’actes pels més petits i a la nit, entre d’altres,  es podrà gaudir de les actuacions del grup Band the Cool i els discjòqueis Montalvo i Tunyix.

La festa, que s’allargarà fins dilluns, ha previst també en la seva programació, la missa solemne i la del jovent; la plegada de roses; l’esperada hamburguesada i botifarrada; les diferents curses i el torneig de futbol.

Pel que fa a les actuacions musicals, s’inclouen les actuacions dels grups Black and White Digital, Pas ‘n’ Fals, la banda NEON i els discjòqueis Montalvo i Lokito.

Val a dir que en el marc d’aquesta edició del Roser d’Ordino, es presenta una nova marca de moda – la primera nascuda a Andorra -, Atelier d’Ars, que organitza el primer ‘pop-up’ al país. L’esdeveniment tindrà lloc demà i diumenge, de les dotze del migdia a les vuit del vespre, on es donarà a conèixer el seu  concepte creatiu; basat en la sostenibilitat, l’atemporalitat i l’exclusivitat dels seus dissenys.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play