menu Home
AndorraEsports

Lobete, Benito, Scheidler i Karrikaburu diuen adeu a l’FC Andorra

Ingrid Monreal | 10 de juny de 2024

El proper 30 de juny, Julen Lobete, Iker Benito, Aurélien Scheidler i Jon Karrikaburu; els quatre jugadors cedits al Futbol Club Andorra i que han jugat aquest curs amb la samarreta tricolor, acaben la seva relació contractual amb la entitat i tornaran al seu club d’origen.

Lobete, va ser una de les primeres incorporacions de l’estiu passat. L’extrem, propietat del Celta de Vigo, arribava al país procedent del Waal-wijk holandès, amb qui també va jugar en qualitat de cedit. Aquesta temporada, el basc ha estat un fixe en els esquemes tant d’Eder Sarabia com de Ferran Costa disputant un total de 41 partits en lliga –tots menys un–; 32 dels quals va sortir en l’onze inicial i ha fet quatre gols.

Benito, procedent de l’Osasuna, ha jugat 38 partits a la lliga i un de Copa del Rei en la seva etapa tricolor, anotant dues dianes. Amb el gol de la darrera jornada, Scheidler ha tancat la temporada amb cinc dianes, situant-se com el segon màxim anotador de l’Andorra. L’atacant francès, que venia del Bari, de la Serie B italiana, ha jugat un total de 32 partits en aquest campionat de lliga.

Per la seva banda, Karrikaburu, que va ser una de les incorporacions del mercat d’hivern i, ha marcat 9 gols en aquests darrers cinc mesos del curs. En total, ha disputat 1.335 minuts a lliga repartits en 21 partits i 15 titularitats.

Des del club agraeixen a tots quatre la feina feta i els desitgen la millor de les sorts de cara al futur.

Written by Ingrid Monreal





  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play