menu Home
AndorraSalut

Pas endavant per a l’ampliació dels serveis de l’àrea de salut mental

Ingrid Monreal | 22 de maig de 2024

L’ampliació dels serveis de l’àrea de salut mental fa un pas significatiu amb la publicació, aquest dimecres, del plec de bases al Butlletí Oficial del Principat per a la remodelació i reconversió dels locals radicats a l’edifici Ròdol, al carrer Josep Viladomat, nº 17 d’Escaldes Engordany, que es convertiran en dispositius ambulatoris de salut mental.

Uns treballs, pels quals, les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el 4 de juliol. Cal recordar que la directora del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Meritxell Cosan, ja va anunciar fa uns mesos la ubicació del nou centre comunitari. Aquest s’instal·larà com dèiem, al carrer Josep Viladomat, amb l’objectiu de fer front a l’increment de pacients en l’àrea de salut mental i, al mateix temps, oferir més espai i recursos.

A més, les noves dependències d’un 700 metres quadrats, comptaran també amb un centre de dia; fet que permetrà oferir una atenció més integral i contínua als usuaris. Alhora, es preveu també la contractació de tretze infermers i tècnics auxiliars d’infermeria, psicòlegs i psiquiatres.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play