menu Home
AndorraSuccessos

Rescat d’un noi amb una lesió a la mà a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar

Ingrid Monreal | 19 de maig de 2024

El Grup de Rescat de Muntanya del cos de bombers i Heliand han intervingut aquest dissabte per a rescatar un jove a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar, segons han anunciat els bombers a les seves xarxes socials.

El jove ha patit una lesió a la mà, que li ha impedit continuar amb l’escalada, i ha hagut de sol·licitar ajuda als serveis d’emergència. Un cop s’ha dut a terme l’evacuació amb l’helicòpter, el jove ha estat traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ha rebut atenció mèdica per la seva lesió.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play