menu Home
AndorraEsports

Campanya “dinàmica i de país” en el retorn dels Campionats del Món de BTT

Ingrid Monreal | 16 de maig de 2024

Aquest 2024 tornen els Campionats del Món de BTT; quan ja fa nou anys de la darrera edició que es va disputar al Principat. En aquesta ocasió, i utilitzant la intel·ligència artificial, s’ha preparat una campanya “dinàmica i de país”. Així l’ha qualificat el director general de Pal-Arinsal i també director dels Campionats del Món de BTT, Josep Marticella, explicant que ha tingut molt bona acollida per part dels estaments internacionals i del públic en general. “És una campanya molt potent i que des de l’UCI (Unió Ciclista Internacional) ens van felicitar quan la vam presentar” ha revelat Marticella.

L’esdeveniment compta enguany amb més de 700 participants, 17 finals, 220 mitjans de comunicació acreditats i una previsió d’audiència de 6 milions de persones via ‘streaming’ i en directe. Unes dimensions de tot plegat, que venen a confirmar la confiança que hi ha a nivell internacional en l’organització i gestió per part del Principat. Per la seva banda, el ministre de Cultura i Comerç, Jordi Torres, ha declarat la repetició de la cita com a “bon senyal” del gran renom internacional que està prenent tant Andorra, com la Massana. “Esperem que aquest any sigui un èxit” ha confirmat.

La cita es durà a terme entre el 26 d’agost i l’1 de setembre, i sense el trial, que ja ha estat present anteriorment, comptarà amb cinc modalitats diferents: Cross-country olímpic, Short track, relleu per equips, cross country amb bicicleta elèctrica i descens. Al programa, estan compreses 17 finals i la gran novetat, els dos ‘paddocks’. La primera final està programada per al dimecres 28 d’agost en la modalitat de bici de muntanya electrònica (E-MTB Xco). El gran atractiu, però, no serà fins al dia de cloenda on els medallistes olímpics aterraran al país per disputar les finals del ‘Cross-Country olympic’, fet que “aportarà més valor i prestigi a l’esdeveniment” ha declarat Ledesma.

Les entrades ja s’han posat a la venda en tres modalitats: la diària, la de tres dies i el ‘full pass’. També s’han obert les inscripcions  per als voluntaris, amb un augment de les vacants disponibles.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play