menu Home
AndorraEsports

Stefi Troguet no completarà el cim del Makalu

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

Aquesta vegada l’alpinista, Stefi Troguet, no completarà el cim del Makalu. Ho ha fet saber a través de les xarxes socials, atribuint la decisió al cansament acumulat després d’estar molts dies en alçada.

Troguet explica que calia arribar ràpidament a la cota 7.500 per poder assolir el cim amb empenta, i en no poder arribar-hi, ha decidit fer marxa enrere. Sembla que les coses allà dalt tampoc han estat fàcils, doncs també comenta episodis adversos en la meteorologia, als que s’hi ha afegit la mort d’un xerpa.

Malgrat tot, valora positivament l’experiència i es mostra satisfeta d’haver pres aquesta decisió.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play