menu Home
AndorraSuccessos

Es troba el cos sense vida de l’home que ha caigut al riu Valira

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

Aquest vespre de dimarts s’ha trobat el cos sense vida de l’home que al migdia va caure al riu Valira a la part alta d’Escaldes Engordany.

L’home, de 57 anys, ha estat localitzat entre el pont de Madrid i el pont de la Margineda;  en el marc d’un ampli dispositiu que bombers i policia han activat minuts després de les tres de la tarda, quan la víctima, que estava treballant en unes obres a la zona del pont d’Engordany, hauria caigut al riu de manera accidental i hauria estat arrossegat per la força de l’aigua.

Des del primer moment, els serveis d’emergències han posat en marxa tots els efectius disponibles per localitzar el treballador amb la col·laboració del SUM, dels serveis de circulació d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, així com dels bombers de la Generalitat i els mossos d’esquadra des de l’altra banda de la frontera. Des del moment que s’ha informat a l’agregat  i al conseller d’Interior de l’ambaixada d’Espanya a Andorra, s’han posat a disposició de l’operatiu de forma immediata per si era necessari.

També ha estat clau la col·laboració de FEDA, que ha fet disminuir el cabal de l’aigua per facilitar les tasques de rescat, que han culminat poc després de les vuit del vespre, quan l’helicòpter ha localitzat el cos.

Ara, el cos d’ordre ha obert una investigació per acabar de determinar les circumstàncies i causes exactes de l’incident.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play