menu Home
AndorraCultura

L’ambaixada d’Espanya acull l’exposició ‘Pintura dins la pintura’ d’Elisenda Capdevila

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

“Pintura dins la pintura”. Aquest és el títol de la mostra de l’artista Elisenda Capdevila, que s’ha inaugurat aquest dilluns a la Sala d’Exposicions de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra, on es podrà veure fins el 19 de juny. El comissari de la mostra, en Joan Ganyet, l’ha qualificat com a una exposició “especial i singular”.

El treball de Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que evidencia la seva passió per la pintura, l’enfocament experimental i la seva habilitat per capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Entre una vintena de quadres de gran format i una extensa col·lecció de dibuixos, predomina la temàtica de la natura com a protagonista. “Les seves pintures són potents d’estructura, amb una gran sobrietat en la paleta, una pinzellada molt precisa i el protagonsime de la llum”, descriu l’obra de Capdevila.

A través de la combinació de colors vibrants i pinzellades enèrgiques, aconsegueix transmetre una extraordinària energia i vitalitat, creant una connexió profunda entre l’obra i l’espectador. Capdevila utilitza el seu pinzell per a crear textures i efectes visuals de gran impacte, que dona com a resultat obres dinàmiques i plenes de vida. Segons ens explica Ganyet, aquest és el resultat d’una llarga trajectòria en la pintura, amb uns inicis a una escola d’Alemanya, i sempre dins d’aquest món, amb “una familia dedicada a l’artesanía i a l’art amb molt prestigi a Barcelona”.

Al llarg de la seva carrera, l’artista ha participat en nombroses exposicions en galeries i centres culturals de llocs tan diversos com l’Argentina, Àustria, França, Rússia o Veneçuela.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play