menu Home
AndorraSocietat

GRUP HIPER PAS INAUGURA ECO RIVER A ENCAMP

Jose Abril | 14 de maig de 2024

Grup Hiper Pas ha obert avui dimarts, 14 de maig, el segon Eco River al Principat. El Grup amplia ara la seva oferta amb la inauguració d’un nou establiment a la Plaça del Consell, 15 d’Encamp.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, el nou Eco River, compta amb una superfície de 160 m2, destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies, per als clients que ja els coneixen i també per aquells que volen canviar els seus hàbits d’alimentació i de vida.

S’hi podrà trobar el més ampli assortiment de productes: alimentació seca i fresca (pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, carn, fruita, fruits secs), begudes (vegetals, sucs, vins…), així com complements alimentaris i productes per la cura personal (vitamines, proteïnes, gels, sabons, xampús, cosmètica….), productes per la llar i un espai gourmet; tot amb una qualitat excel·lent, de les marques referents al mercat i al millor preu.
Seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització del Grup, el client gaudirà d’una autèntica experiència de compra, amb solucions digitals d’avantguarda. Per més comoditat, el client podrà aparcar gratuïtament al pàrquing del River Centre Comercial a Encamp i pagar amb la Targeta Client River.
Aquest nou punt de venda és una aposta més que reafirma el posicionament del Grup Hiper Pas a Andorra.

Written by Jose Abril

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play