menu Home
AndorraCultura

Aquest dissabte comença la primera Fira Internacional d’Art i Teràpia d’Andorra

Ingrid Monreal | 10 de maig de 2024

Aquest dissabte se celebra a l’Hotel Fènix d’Escaldes Engordany, la primera Fira Internacional d’Art i Teràpia d’Andorra, sota l’organització del director del programa “Sàbiens” i company d’aquesta casa, Ferran Prat.

Sota el lema “Quan l’Art es converteix en Teràpia i el Terapeuta en Artista“, l’esdeveniment vol donar a conèixer el talent d’artistes holístics emergents i terapeutes units pel vincle del benestar de les persones, en un format que a dia d’avui serà únic per les seves característiques. El seu creador, Ferran Prat, ha explicat que la fira comptarà amb activitats de ioga, meditacions pictórico-musicals, art energètic i art xamànic, pintors de gran prestigi, i escultura, entre d’altres.

Es tracta d’una Fira sorgida arran d’una experiència personalque va viure fa un any i que Prat vol fer extensiva a tothom que hi estigui interessat: “Vaig viure una experiència artística insòlita en la qual una persona es va interessar per un quadre que vaig fer, i si jo vaig tenir una oportunitat segur que hi ha moltes persones que mereixen també una oportunitat sobretot en l’àmbit de l’art”.

En total s’hi aplegaran una trentena d’expositors, que presentaran tècniques força enigmàtiques. Al voltant dels 80% són originaris del Principat, però també n’hi ha que venen de fora, atrets per exemple, per l’art que hi ha ocult al darrere de l’escriptura japonesa. L’esdeveniment s’adreça a tota mena de públic i és gratuït.

Les xerrades i tallers començaran demà dissabte, a les 10h del matí a l’Hotel Fènix d’Escaldes Engordany, i s’allargarà fins a les 19h de la tarda.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play