menu Home
AndorraPólitica

15.000 residents catalans poden anar a votar el pròxim 12 de maig

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

Uns 15.000 residents catalans tenen dret a votar en les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig.

Així, aquells que vulguin fer-ho per correu tenen temps fins el 7 de maig, mentre que els que vulguin dipositar personalment la papereta a l’ambaixada Espanyola, ho podran fer a partir d’aquest dissabte i fins al 9 de maig. Concretament, durant aquest cap de setmana, les urnes estaran disponibles des de les 10h i fins a les 18h de la tarda, mentre que del 6 al 9 de maig, l’horari de votació serà des de les 9h fins a les 18h.

D’altra banda, el 9 de juny se celebraran les eleccions el Parlament Europeu i en aquests comicis hi ha gairebé 25.000 residents espanyols amb dret a vot. En aquest cas, es podrà votar per correu fins al 7 de juny. Pel que fa al període per votar al consolat serà de l’1 al 6 de juny i pel que fa als horaris, durant el cap de setmana s’hi podrà anar de les 10h del matí fins a les 13:30h i des de les 14:30h fins a les 18h de la tarda. La resta de la setmana, del dilluns 3 al dijous 6, es podrà votar de les 9h del matí a 13h i de les 14h a les 18h de la tarda.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play