menu Home
AndorraSalut

El Govern aprova l’ampliació d’una onzena de places més al CREI

Ingrid Monreal | 2 de maig de 2024

El CREI, el Centre Residencial d’Educació Intensiva, compta a partir d’ara amb sis noves places al servei d’acolliment residencial i cinc al diürn. En total, ja en són 14 d’acolliment i 10 al de dia. Una ampliació que segons informen des de Govern, respon a la voluntat  de poder atendre a les noves necessitats que puguin sorgir.

Recordem que el CREI, està ubicat a l’antiga residència Solà d’Enclar d’Andorra la Vella, i ofereix els dos tipus de serveis esmentats. Pel que  fa a la modalitat residencial, contempla l’acolliment i el tractament social, psicològic i terapèutic als adolescents en situació de desemparament, que presenten alteracions de conducta o addiccions que posen en perill la seva integritat o la de terceres persones.

En quan a l’atenció diürna, té com a objectiu general potenciar la prevenció, impulsant el desenvolupament personal dels adolescents i joves que ho necessitin i evitar així el seu ingrés al centre.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play