menu Home
AndorraCultura

“Com envellir positivament al s. XXI”, la xerrada de Creand sobre envellir amb passió

Ingrid Monreal | 29 d'abril de 2024

“Com envellir positivament al s. XXI”: aquest és el títol de la xerrada que sota l’organització de Creand Fundació se celebrarà aquesta tarda a les 18:30h a l’edifici Creand.

La conferència anirà a càrrec de Pilar Escuder, doctora en gerontologia i coordinadora de la Universitat per a Majors Jaume I, que oferirà una reflexió sobre el procés d’envelliment des d’una òptica positiva.

Escuder explica que viure requereix il·lusió, passió per seguir aprenent, per voler incorporar a la nostra vida noves experiències i nous amics. Per fer-ho s’ha de trobar la manera de compaginar-ho amb les dificultats; els reptes d’una societat que canvia contínuament; amb un cos al qual li passen els anys; i amb les diverses transformacions familiars, personals i laborals amb les quals es pot trobar una persona.

La iniciativa s’emmarca en el programa ‘Envelliment saludable’ de Creand Fundació; que vol aportar eines i mitjans pel benestar dels ciutadans.

Com dèiem, la conferència serà aquesta tarda, a 2/4 de 7 i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al telèfon 88 88 88.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play