menu Home
AndorraEsports

Rècord d’Andorra absolut del júnior Biel Cuen

Ràdio Valira | 24 d'abril de 2024

L’equip nacional d’Andorra de natació ha tancat el Berlin Swim Open 2024 amb un rècord d’Andorra Absolut del júnior Biel Cuen; i una mínima per al Campionat d’Espanya d’Isabel Montoro.

Cuen ha fet rècord d’Andorra absolut en la prova de 200 metres esquena, on ha quedat quart de la general com a absolut i primer del seu grup d’edat, amb un temps de 2:09,98 que també és rècord d’Andorra de 17 anys.

A més d’aquest rècord absolut, la participació dels nedadors andorrans a Berlín, es tanca amb vuit millors marques personals repartides de forma homogènia entre gairebé tots els convocats, i la marca mínima per competir en el Campionat d’Espanya Infantil d’estiu d’Isabel Montoro.

Montoro, ha rebaixat gairebé en 1,4 segons la seva marca d’inscripció en la prova de 50 m esquena; primera de les dues millors marques en les dues proves en què ha participat.

La competició, certificada World Aquatics, classificatòria per als Jocs Olímpics de París, s’ha celebrat aquest cap de setmana a la capital alemanya. I també ha estat la primera competició preparatòria del possible equip que representarà al país en els Jocs dels Petits Estats Andorra 2025.

Hi han pres part, tots els nedadors elegibles entre els anys 2005 i 2010, a excepció dels internacionals: Kevin Teixeira, concentrat en altitud a  Font-Romeu; i Arnau Segarra, que ha estat baixa per molèsties físiques.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play