menu Home
AndorraGeneralSocietat

Neguit pel futur: la darrera reunió del cicle “Filant xarxes”

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2024

“Propostes per a un futur que garanteixi oportunitats”. Aquest és el títol de la darrera de les reunions del cicle “Filant xarxes”, que sota l’organització del Comú d’Andorra la Vella, vol impulsar el diàleg i la reflexió entre pares, mares, joves i experts.

L’objectiu de la xerrada d’avui, és el de debatre el neguit que hi ha entre els joves sobre el futur. Hi intervindran, el doctor en antropologia Martín Correa-Urquiza, i en Marc Vila, fins ara raonador del ciutadà, mentre que la moderació anirà a càrrec de l’ex-ministra i ex-síndica, Roser Suñé.

L’acte, que començarà a les 19h, es durà a terme a l’espai d’informació i dinamització per a joves el Rusc, de la capital. Val a dir que per prendre-hi part de manera presencial, cal fer reserva prèvia, donat que l’aforament està limitat a 50 places. De manera paral·lela, Andorra Difusió retransmet també la trobada, via ‘streaming’.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play