menu Home
AndorraGeneral

Restringit el trànsit de vehicles a l’avinguda Verge de Canòlich per més seguretat als vianants

Ràdio Valira | 17 d'abril de 2024

El comú de Sant Julià de Lòria restringeix el trànsit de vehicles a l’avinguda Verge de Canòlich, a l’alçada de la plaça de la Germandat, per tal de dotar la zona de més seguretat per als vianants i, especialment, per a les famílies que hi accedeixen amb infants. La mesura s’ha fet efectiva aquesta setmana i s’allargarà fins al 30 de setembre en horari de tarda.

Així doncs, el tram de l’avinguda Verge de Canòlich comprès entre el carrer Casa Comuna i el carrer Doctor Palau passarà a ser només per a vianants de les 17.30 a les 21 hores de dilluns a divendres i els caps de setmana i festius de les 10 a les 21 hores.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play