menu Home
AndorraEsports

Pombo: “Aquest diumenge tenim un escenari molt bonic d’on treure una victòria”

Ràdio Valira | 17 d'abril de 2024

Els resultats de la darrera jornada de la lliga Hypermotion han deixat al Futbol Club Andorra penúltim de la classificació, a només dos punts i un partit més guanyat que el Villarreal B, que és el fanalet vermell de la taula.

La derrota per 0 a 2 de diumenge passat a l’Estadi Nacional contra l’Eibar ha fet molt de mal, però el migcampista, Jorge Pombo, assegura que el vestidor ja l’ha paït. “La derrota va ser ‘fotuda’ però ja estem pensant en el diumenge contra l’Espanyol, amb ganes de donar-ho tot per treure els tres punts allà” ha afirmat el davanter.

Sens dubte el partit de diumenge a Cornellà és molt important pels tricolors, com tots els que queden d’aquesta temporada. Set partits i 21 punts en joc, amb un clar objectiu: fugir del descens. “Sabem que les 10 últimes jornades són les més importants; l’altre dia va suposar un pal però de tot se’n aprèn i aquest diumenge tenim un escenari molt bonic d’on treure una victòria”, afirma Pombo.

A l’Stage Front Stadium, l’Espanyol no podrà comptar amb la presència del seu entrenador, Manolo González, sancionat en el darrer partit contra el Leganés. L’Andorra tampoc podrà comptar amb Diego Allende, que com hem sabut no tornarà a jugar aquesta temporada, després que les proves pertinents hagin corroborat la lesió que va patir al minut 20 del partit contra l’Eibar i que el va obligar a abandonar el terreny de joc. Una baixa significativa, però que segons Pombo caldrà minimitzar entre tots: “Qualsevol persona, jugui o no jugui, ha d’ajudar a treure-ho (la situació) entre tots. Estiguis dins o fora, s’ha de sumar com sigui”.

La previsió és que Allende hagi d’estar vuit setmanes de baixa, arran d’una lesió de grau II de la sindesmosi del turmell dret. Amb tot, Pombo preveu que serà un partit difícil i anima a l’afició a acompanyar-los i fer-los costat en un ambient que no serà el seu. Saben el que han de fer per arribar a guanyar, i estan entrenant “a ‘full'” per fer-ho. “Ho preparem amb ganes i il·lusió” ha declarat Pombo.

El partit serà aquest diumenge, dia 21, a les dues de la tarda, al camp de l’Espanyol.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play