menu Home
AndorraSocietat

Un total de 240 alumnes s’examinen de les Proves Oficials de Batxillerat

Ràdio Valira | 16 d'abril de 2024

Un total de 240 candidats han iniciat aquesta setmana la Prova Oficial de Batxillerat (POB), entre alumnes del batxillerat del sistema educatiu andorrà (214) i candidats lliures (26). Les proves escrites i orals de la primera avaluació de la POB d’enguany finalitzaran el 27 d’abril.

Al llarg d’aquest dies es desenvolupen les avaluacions d’un total de 17 assignatures. Els exàmens escrits de la primera avaluació tenen lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i a l’antiga escola espanyola de Sant Julià de Lòria, mentre que les proves orals se celebren a l’escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma. En aquest sentit, la directora del departament d’Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans del Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Eugènia Duró, ha anunciat, durant l’atenció als mitjans, que l’objectiu del ministeri és que l’any vinent totes les proves se celebrin a l’antiga escola espanyola de Sant Julià de Lòria.

Els candidats rebran els resultats de la primera avaluació per correu electrònic dijous 9 de maig a partir de les 12 hores. Un cop rebuts, els candidats que ho desitgin es podran inscriure a la segona avaluació d’algunes competències fixades al Decret d’ordenament del nivell educatiu de batxillerat del sistema educatiu andorrà, que tindrà lloc entre el 27 i el 31 de maig. Els resultats definitius de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) es comunicaran als candidats per correu electrònic el dimarts 14 de juny a partir de les 12 hores.

Cal recordar que els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens en una mateixa convocatòria, tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxillerat. Aquests candidats escullen el nombre i la distribució de les assignatures en les diferents convocatòries.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play