menu Home
AndorraSuccessos

Detingut per agredir la parella i dos amics en un hotel del Pas de la Casa

Ràdio Valira | 15 d'abril de 2024

La policia ha detingut aquest cap de setmana un turista de 30 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat, contra la funció pública i contra l’honor després que els agents fossin requerits des d’un hotel del Pas de la Casa. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte. Quan els policies van arribar a l’establiment, van veure el jove amb una actitud violenta i van constatar com les persones amb qui compartia habitació, dues noies i un noi, presentaven indicis d’haver patit agressions. Quan el van voler controlar, va oposar una forta resistència intentant donar cops de puny i puntades de peu als agents i insultant-los constantment. Segons van manifestar els seus acompanyants, l’home havia agredit, insultat i amenaçat de mort, primer, la seva parella i, després, els altres dos joves, que havien intentat calmar la situació.

El mateix dissabte, però a la nit, un altre home de 31 anys va ser arrestat a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després de causar-li lesions a la parella al seu domicili.

Durant el cap de setmana, la policia ha detingut tres persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol. La matinada de diumenge a Andorra la Vella, un home de 43 anys que conduïa fent ziga-zagues i sense llums va ser controlat amb una taxa d’alcoholèmia de 2,25.

El mateix diumenge a la tarda, una dona de 56 anys va ser arrestada a Santa Coloma per un positiu d’1,70 després d’haver tingut un accident amb danys materials a la Massana i haver marxat i, posteriorment, haver topat amb la voravia de la sortida del túnel de Sant Antoni.

La passada nit, un home de 30 anys ha estat detingut amb una taxa d’1,64 arran d’un altre accident amb danys materials. Circulava per la carretera de Beixalís al volant d’un ‘buggy’ quan ha bolcat i ha sortit de la via.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play