menu Home
AndorraGeneral

L’ampliació de Doctor Vilanova va prenent forma

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

L’ampliació del carrer Doctor Vilanova va prenent forma. Així, l’envelliment de la rotonda del Carrer Prat de la Creu amb Doctor Vilanova, la coneguda com a rotonda del Govern, ja està enllestit. A més, l’ampliació del carrer en la seva part baixa ja és visible.

Segons informen des del comú d’Andorra la Vella a través de xarxes socials, és el primer tram acabat de les obres de tota la zona que finalitzaran a finals de maig. Cal recordar, també, que el nou viaducte de Doctor Vilanova també entrarà en funcionament en aquestes mateixes dates.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play