menu Home
AndorraEsports

Nova oportunitat per la Selecció Absoluta Femenina contra Grècia

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

La Selecció Absoluta Femenina rep aquesta tarda a Grècia, a l’Estadi Nacional, en un nou partit d’aquest Preeuropeu que ha començat de manera agredolça per les tricolors, que tot i haver demostrat força decisió, divendres va perdre per 6 a 1 a Podgorica, davant Montenegro.

Després d’aquest debut, el seleccionador, Albert Panadero, ha incidit en que tant l’staff com les jugadores, s’estan adaptant en aquesta etapa que acaba de començar i que no estan en condicions de mirar resultats, sinó que cal millorar i adquirir hàbits que els ajudin a créixer. “A l’inici hem de sortir bé, sense dubtes. I en el transcurs del partit, hem d’intentar anticipar-nos a situacions per poder resoldre i intentar tenir pilota i desplegar-nos, per tal de tenir opcions”, ha explicat Panadero.

Divendres, el golàs de Tere Morató al minut 36 no va ser suficient per fer front a un equip que va acabar golejant-les per 6-1. La capitana és conscient que avui afrontaran un partit igual o més dur, però les ganes de jugar a casa davant de l’afició és una motivació extra. “Animem a tothom qui vulgui a venir, que l’entrada és lliure i farem el possible perquè s’ho passin bé”, ha declarat Morató.

El seleccionador espanyol ha confirmat les baixes de Júlia Rodríguez, Alex Cardoso i Lola Campos; baixes que cobriran: Violeta de Freitas, Noa Gallinat, Mimi Tizón i Laura Borja.

El partit d’aquesta tarda, començarà a les 19h, amb la previsió que el grup hel·lènic vindrà a buscar la seva consolidació com a cap de grup provisional. Pel que fa a les de casa, tant capitana com entrenador han coincidit en què tothom està aportant el millor de si mateix per fer créixer aquest projecte de futur.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play