menu Home
AndorraEsports

Ivan Gil signa per la Unió Esportiva Las Palmas

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

El migcampista tricolor Ivan Gil ha signat per la Unió Esportiva Las Palmas, per les tres pròximes temporades. Així doncs, el proper mes de juny, Gil, de 24 anys, posarà punt i final a la seva tercera temporada al FC Andorra, per entrar a la màxima categoria del futbol espanyol.

Segons publica el mitjà canari “la Provicina”, el jugador, que es va formar a la plantilla de l’Espanyol, hauria signat contracte fins el 2027, per passar a ser el tercer reforç del conjunt canari.

Aquesta serà sens dubte una baixa important per a l’equip de Jaume Nogues, que a més, a final de temporada haurà d’afrontar la qüestió de les renovacions, quan s’acaba el contracte d’un grapat de jugadors importants de l’actual plantilla.

A banda de l’esmentat Gil, el 30 de juny, també venç el contracte d’Adrià Vilanova, Rubèn Bover, Àlex Pastor, Diego Pampín, Diego González i Martí Vilà; mentre que per a Aurélien Scheidler, Iker Benito, Julen Lobete i Jon Karrikaburu s’acaba també el període de cessió.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play