menu Home
AndorraEsports

El nou entrenador de l’FCA, Costa: “La meva convicció en aquest grup de jugadors és total”

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2024

Ferran Costa, el nou entrenador del Futbol Club Andorra, ja s’ha estrenat aquesta tarda de dimarts, dirigint el primer entrenament dels tricolors. Uns entrenaments que requeriran d’una coneixença ràpida, per poder afrontar de la millor manera el compromís del proper dissabte. Ja durant l’acte de presentació a la premsa, també ahir dimarts, el nou tècnic va lloar l’equip humà amb el què s’ha trobat: “Veig a la gent engrescada, amb energia i positivisme, que crec que és fonamental. La meva convicció en aquest grup de jugadors és total i a partir d’aquí hem de saber què ens exigeix la categoría per passar el repte que tenim davant i quin és el camí per poder-ho fer”.

Així doncs, aquesta energia i aquest positivisme seran la base on els tricolors fonamentaran la seva esperada remuntada. Plantejant un joc sense cap estil concret, però amb l’objectiu de ser versàtils i lluitar amb convicció.

Amb 29 anys, Costa s’ha convertit en l’entrenador més jove de la Lliga Hypermotion i debutarà a la banqueta aquest dissabte al camp de l’Eldense. Així doncs, i quan només queden nou partits per acabar la competició, cal treballar de valent i al màxim en que pugui l’equip. “Això és el que els hi vull transmetre als jugadors, de tenir aquest punt d’autoexigència i inconformisme per a obtenir els punts que volem”, ha explicat el nou míster.

Passi el què passi, la directiva li fa confiança i ha ofert a Costa contracte fins el 2025.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play