menu Home
AndorraEsports

Jordina Caminal acaba 31a i 35a als supergegants d’Itàlia i San Marino

Ràdio Valira | 27 de març de 2024

Jordina Caminal, ha estat 31éna en el supergegant dels Nacionals d’Itàlia i 35éna al de San Marino. Totes dues competicions s’han disputat aquest dimarts a l’estació italiana de Sarntal.

Al supergegant italià, Caminal ha marcat 1.15.91, a 3 segons de la guanyadora, l’austríaca Ricarda Haaser. Al de San Marino, l’andorrana ha fet un temps de 1.16.24, a 3.61 de la vencedora, que en aquest cas ha estat la també austríaca, Elizabeth Kappaurer.

Avui, l’estació italiana acull un descens femení, corresponent als Campionats de San Marino.

També a Itàlia, Pere Cornella s’ha situat 40é en la segona jornada de velocitat a Pila, en un supergegant FIS. Cornella ha fet un temps de 1.32.16 en una cursa que ha guanyat l’italià, Gabriel Masneri.

Més a prop de casa, a Formigal, la prova d’eslàlom dels Campionats d’Espanya d’esquí alpí, que s’havia de disputar ahir, amb la participació dels equips nacional femení, masculí i gran part de l’EEBE U19, s’ha ajornat fins avui dimecres, a causa del mal temps.

Val a dir que dilluns, en el gegant d’aquests Campionats d’Espanya Íria Medina i Carla Mijares van ser primera i segona, respectivament, i en homes Àlex Rius, Xavier Cornella i Àlvar Calvo van entrar al top10.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play