menu Home
AndorraEsports

Empat davant el tercer de la Copa Àfrica

Ràdio Valira | 23 de març de 2024

Gran empat el que ha aconseguit aquest dijous la Selecció Absoluta de Futbol a Annaba, Algèria, contra Sud-Àfrica; la tercera classificada de l’última edició de la Copa Àfrica. Amb aquest un a un, s’han estrenat els de Koldo Álvarez de Eulate en les FIFA Series. Un cop acabat el partit, el seleccionador tricolor ha destacat que l’inici del partit “era on voliem estar” i el fet de marcar tant d’hora igual “ens ha fet oblidar-nos d’aquesta part del joc que ens falta per millorar”.

I és que tot i que les millors opcions les han tingut els “bafana bafana”, qui ha aconseguit el gol al minut 6 ha estat l’Andorra, quan Ricard Fernández, ‘Cucu’, ha pressionat al porter sud-africà i ha posat els de casa per davant. “És veritat que aquest gol ens ha donat un plus per agafar una mica de confiança i per entrar al ritme del partit, però a mesura que han passat els minuts han augmentat el ritme i ens em quedat enrere”, explicava el protagonista del partit.

I si ‘Cucu’ hi ha posat el gol, de les aturades se n’ha ocupat Jose Gómez. Val a dir que el porter ha fet una molt bona actuació, amb intervencions de mèrit, tot i que no ha pogut evitar que al minut 24, Mokwana, equilibrés el marcador. “Hem de valorar que som un país molt petit i que el seleccionador ha de contar amb una llista de només 40 o 50 jugadors, i poder competir amb un partit contra Sudáfrica té molt de mèrit per la nostra part”, ha valorat el porter.

L’altra cara de la moneda l’ha protagonitzat el davanter, Jordi Aláez, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc arran d’una lesió que inicialment no pronostica res de bo, tot i que caldrà esperar a conèixer el resultat de les proves.

El proper rival a les FIFA Series serà Bolívia. Partit que es disputarà dilluns a les 10 de la nit en aquest mateix escenari. Duel que tancarà la finestra internacional.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play