menu Home
AndorraEconomia

Els abonaments de telefonia mòbil augmenten un 5,5% al febrer

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

Els abonaments per servei telefònics durant el mes de febrer s’han situat en 52.247 abonats als serveis de telefonia fixa, 123.357 abonats als serveis de telefonia mòbil i 43.458 abonats a internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual positiva del 2,3% respecte al mes de febrer de l’any anterior en telefonia fixa i del 5,5% en telefonia mòbil. Quant als abonats a internet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva del 5,7% respecte al mateix mes de l’any anterior.

El tràfic telefònic en minuts sense internet durant el mes de febrer s’ha fixat en 13,17 milions, el que representa una variació percentual negativa del 3,3% respecte al mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 8,57 milions de minuts, que equival a un 65,1% del total i a una disminució de l’1,2% respecte de l’any anterior. Quant al tràfic internacional, ha estat de 4,60 milions de minuts, el que representa un 34,9% del total i una davallada del 7% respecte a l’any anterior.

A banda, pel que fa al tràfic per internet en GB, durant el mes de febrer se situa en 12,82 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del 10,9% respecte al mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic d’internet internacional, presenta una tendència estable, i en el darrer mes s’ha mantingut en un 1,8%.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play