menu Home
AndorraCultura

“Conspiranoia” dona el tret de sortida a la 64éna Temporada de Teatre

Ràdio Valira | 21 de març de 2024

“Conspiranoia” dona aquest vespre el tret de sortida a la 64éna Temporada de Teatre d’Andorra la Vella, amb totes les entrades venudes.

Es tracta d’una comèdia en clau dramàtica, escrita per Marc Angelet i Jordi Casanovas i dirigida pel mateix Casanovas.  Compta a més amb un repertori de luxe: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve.

La mateixa Esteve ens explica que l’obra està plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar, i ens avança també alguns detalls de la trama. Una història que gira entorn a l’amo de la casa i les seus amics, que queden en fer-li una “intervenció” a la seva parella. Una pràctica comú als Estats Units, que consisteix en una trobada per tenir “una conversa amb aquesta persona per desmontar-li algún problema que tingui, en aquest cas el terraplanisme”, explica Esteve.

Així doncs, amb la intervenció esperen fer tornar el sentit comú a l’amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques, però dir tot el que pensen d’ella no serà un procés plàcid. Arran de la intervenció sorgiran “problemes, coses que no es diuen, secrets, coses de l’amistat de fa anys”, explica Esteve.

Esteve s’ha mostrat agraïda per la bona acollida que ha tingut “Conspiranoia”, amb la que des del passat mes d’octubre estan voltant per tota Catalunya i a partir del 17 d’abril es podrà veure a la Sala Villarroel de Barcelona, durant set setmanes.

Per aquells que tinguin la sort de disposar d’una entrada, els recordem que l’obra començarà a les 8:30h del vespre al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play