menu Home
AndorraEsports

L’FC Andorra no aprofita l’oportunitat d’or

Ràdio Valira | 19 de març de 2024

Derrota dolorosa la que ha patit aquest dilluns el Futbol Club Andorra, en el duel directe per la permanència contra l’Amorebieta, quan al minut 89 ha hagut d’encaixar un gol.

Els tricolors han dominat i han tingut gairebé totes les ocasions del matx, però de nou els hi ha mancat el gol i això ho ha aprofitat el conjunt basc per anotar el 0-1 en una de les seves poques aproximacions a l’àrea. Resignat i decebut, el tècnic Eder Sarabia, acceptava així la derrota: “No sé si ens mereixem això, però és el que hi ha i evidentment és molt dur”.

El guió del partit ha estat l’esperat i els tricolors han tancat el rival al seu propi camp. Calia paciència i l’Andorra n’ha tingut, plantejant algunes ocasions de gol, però sense arribar a encetar el marcador. Finalment ho ha fet Bustinza al minut 89, aprofitant una falta lateral llunyana, que ha deixat als tricolors amb els mans buides.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play