menu Home
AndorraEsports

Ancion i Palmitjavila, cinquens a Molde

Ràdio Valira | 18 de març de 2024

Lea Ancion i Max Palmitjavila han acabat aquest diumenge en cinquena posició de la prova Mixed Relay, que s’ha disputat en el marc de la Youth World Cup d’esquí de muntanya, que s’ha disputat a Molde, Noruega. Anción, explicava que durant la cursa s’ha trobat bé tot i no seguir una estratègia: “He intentat seguir el grup de davant, que anaven molt fortes, i aguantar el primer i segon bucle”.

Al seu torn, Palmitjavila, s’ha mostrat prou satisfet d’haver pogut mantenir les posicions i ha confessat que ja no tenia més forces per anar més enllà de la cinquena posició. “Desprès de tres dies de cursa, estic content de poder acabar en aquestes posicions i de no deixar anar el grup”, ha assegurat.

Dissabte, en aquest mateix escenari, es va disputar la Individual Race, on Ancion va quedar en cinquena posició de la U20, completant la prova en 1h03’48”, a només 6 minuts i 10 segons de la guanyadora. Cal destacar que l’esquiadora andorrana ha acabat la Youth World Cup en la segona plaça Overall.

En la mateixa categoria U20 masculina, el millor andorrà ha estat Max Palmitjavila, que ha creuat la línia de meta en 11a posició i un crono final de 1h03’31”. L’ha seguit Marc Casanovas, 19é en la classificació i Miquel Naudi, en la 22éna.




  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play