menu Home
AndorraGeneral

El vol a Palma podria continuar funcionant tot aquest any

Ràdio Valira | 14 de març de 2024

El vol a Palma des de l’aeroport de la Seu pot tenir continuïtat més enllà del 31 de març, que és quan acaba la prova pilot. D’aquesta manera, el ministre portaveu, Guillem Casal, ha confirmat, tal com ha avançat el titular de Turisme i Comerç, Jordi Torres en una entrevista a RTVA, que aquest vol està “funcionant molt bé” i que, per tant, “segurament” es negociarà que pugui continuar funcionant al llarg d’aquest any.

Quant a les crítiques sorgides a les illes sobre la subvenció per part del govern balear a algun d’aquests vols, Casal ha remarcat que es tracta d’una connexió que “gaudeix del suport de l’aerolínia” i de les autoritats que es troben “al voltant de la gerència” de l’aeroport de la Seu i que, per tant, no li consta “ca problemàtica” sobre aquests vols.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play