menu Home
AndorraEsports

Dies difícils per Cornella i Esteve a Klaeppen

Ràdio Valira | 12 de març de 2024

Dies difícils a Klaeppen (Suècia), en una Copa d’Europa que s’ha tancat aquest dilluns amb el segon eslàlom. Àxel Esteve no ha pogut completar la segona mànega, mentre que Xavier Cornella no s’hi ha arribat a classificar.

A la primera, Esteve marcava el 59è lloc amb el dorsal 64, però malauradament no ha pogut acabar la segona. Per la seva banda, Cornella no ha aconseguit entrar a la segona, acabant la primera en la 72éna posició; donat que només hi entren els 60 primers.

L’equip viatja ara a Noruega, on disputarà  la pròxima cita de la Copa d’Europa; serà a Hafjell, el 16 de març.

Mentrestant, aquí al Principat, concretament a la pista Avet de Soldeu, Àlvar Calvo, ha estat el millor andorrà, acabant 33é en el gegant que ha tancat les curses FIS.

Calvo, que sortia amb el dorsal 46, ha fet una bona segona  mànega remuntant 11 posicions. Martí Font, per la seva part, ha acabat 43è amb el dorsal 78; mentre que Salvador Cornella – amb el 81 -, ha estat 44è. Martí Llort, que corria amb el dorsal 85, ha acabat en 48éna posició i Marc Delgado, en la 51éna. Àlex Rius i Marc Fernández, no han pogut completar la segona mànega, quan a la primera se situaven 24è i 50è, respectivament. A la primera mànega han quedat fora Pirmin Estruga, Nico Daban i Pere Cornella, a més de Jan Torres.

En categoria femenina, Emma Ledesma ha estat 30ª, mentre que Fiona Pou, no ha completat la primera mànega. La victòria ha estat pels francesos Leo Coppel en homes i Cloe Merloz en dones.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play