menu Home
AndorraEsports

Sito Español arrasa al Ral·li Tierras Altas

Ràdio Valira | 11 de març de 2024

El pilot Sito Español, ha arrasat en el primer ral·li puntuable de la Beca Rally Team Spain Junior 2024. La prova s’ha disputat aquest diumenge al Ral·li Tierras Altas de Lorca i representa el primer esdeveniment d’aquest any, en el panorama nacional dels ral·lies, i la primera prova de foc per a ‘Sito’ Español.

A la prova murciana, ha estat al volant del Peugeot 208 ral·li 4 de l’equip Calm Competició sota el número 37, acompanyat per una nova navegant, Lorena Romero. Copilot que la temporada passada, es va erigir guanyadora a la Beca RTS, i amb la que aquest any, espera poder proclamar-se campió després d’obtenir el subcampionat la passada edició. Enguany, assegura haver dedicat l’hivern a fer una “meticulosa preparació” de la temporada, escalfant motors a les AndbankGSeries 2024.

Español tornarà als trams al Ral·li Sierra Morena els dies 5 i 6 d’abril, que serà també el primer ral·li puntuable del Desafiament Peugeot.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play