menu Home
AndorraSocietat

L’UdA programa catorze sessions informatives sobre el curs 2024-2025

Ràdio Valira | 11 de març de 2024

Amb motiu del període de preinscripcions per al curs vinent acadèmic 2024-2025, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades respectivament als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat catorze sessions informatives entre els mesos d’abril i juny, habitualment entre dilluns i dijous a les 19.00 h, tant en modalitat presencial com en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. A més de les sessions sobre els diferents estudis de primer cicle universitari, també n’hi haurà de dedicades a l’oferta de màster.

Pel que fa a les sessions presencials, se celebraran totes a les 19 hores: Bàtxelor en Infermeria (10 d’abril), Bàtxelor en Ciències de l’educació (11 d’abril), Bàtxelor en Informàtica (15 d’abril), Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració (17 d’abril), Màster en Salut (8 d’abril), Màster en Educació (9 d’abril) i Màster en Analítica de dades (10 d’abril).

Quant a les sessions en línia, també s’han programat a les 19 hores: Bàtxelor en Informàtica (27 de maig), Bàtxelor en Administració d’empreses i DPA en Comptabilitat i administració (29 de maig), Bàtxelor en Ciències de l’educació (30 de maig), Bàtxelor en Infermeria (5 de juny), Màster en Educació (28 de maig), Màster en Analítica de dades (4 de juny) i Màster en Salut (6 de juny). Aquestes sessions virtuals es faran a través de la plataforma Zoom, seguint l’enllaç indicat al web uda.ad.

D’altra banda, qualsevol persona interessada a cursar un bàtxelor o màster virtuals (Dret, Comunicació, Humanitats o Llengua catalana) pot posar-se en contacte amb les coordinacions dels respectius estudis per sol·licitar una tutoria personalitzada.

La Universitat d’Andorra ofereix formacions de primer cicle universitari de tres anys de durada, com també dobles titulacions, totes elles adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres inclouen pràctiques i estades a l’exterior, i es poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial).

El període de preinscripcions per al curs vinent, un tràmit que es formalitza des d’aquest mateix web, va quedar obert el 4 de març. Llevat dels casos excepcionals en què hi ha admissió prèvia (Infermeria i Programa de doctorat), el període de preinscripció als estudis reglats es mantindrà obert fins al 30 d’agost en funció de les places disponibles. L’UdA informa puntualment de qualsevol novetat en l’oferta de formacions.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play