menu Home
AndorraEsports

Pal Arinsal, patrocinador de la FAC per a tres anys

Ràdio Valira | 8 de març de 2024

La Federació Andorrana de Ciclisme ha presentat els seus objectius per la temporada 2024, destacant com a prioritaris el Mundial de BTT que acollirà Pal Arinsal i el de ruta, que es portarà a terme a Zurich.

L’acte de presentació, que s’ha fet aquest dijous a Pal, ha servit també per fer oficial l’acord per tres anys amb Pal Arinsal com a patrocinador principal de la Federació, i que a més, donarà el seu suport a dos esportistes de manera individual cada temporada. Amb l’objectiu de tenir el màxim de presència internacional, aquest 2024 els beneficiaris seran Arnau Graslaub, en descens i Kilian Folguera, en BTT. La Federació comptarà amb equips nacionals en diverses modalitats: BTT, DH, Ruta i Gravel.

Arnau Postigo i Roger Delgado, participaran en la categoria cadet de BTT; Nuno Gomez i Roger Turné, en Sub23, mentre que Xavier Jové, Killian Folguera, Oriol Pi i Jéssica Cruz, ho faran en categoria Elit.

L’equip DH compta amb Àlex Iscla i Arnau Graslaub, en categoria Elit.

Pel que fa a l’equip de RUTA, hi haurà Gerard Mora en júnior; Adrià Regada i Enzo Fuentes, en Sub23 i Oscar Cabanas en Elit.

Finalment la secció Gravel, la formaran corredors d’altres disciplines que doblaran sempre que puguin. Els seus integrants seran Xavier Jové, Kilian Folguera i Oscar Cabanas. Es preveu que per a tots ells, el treball d’aquest any serà intens i una bona preparació de cara a Andorra 2025.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play