menu Home
AndorraEsports

El FCA afronta amb optimisme el duel contra l’Osca

Ràdio Valira | 6 de març de 2024

Després de la victòria d’aquest diumenge davant del Valladolid, el Futbol Club Andorra afronta el partit de diumenge contra l’Osca amb bones expectatives, i amb el convenciment que si guanyen podran allunyar-se encara més de la zona de perill. El 2-1 de diumenge i l’acumulació de sis partits consecutius sense perdre, els dona una certa tranquil·litat, tenint en compte que encara falten 14 partits per disputar i molts punts en joc.

Així doncs, la moral ha canviat i segons explica el migcampista, Jandro Orellana, entre els jugadors plana l’optimisme, que hauràn “d’aprofitar per entrar en una bona dinàmica i afrontar el partit del divendres amb moltes ganes”.

Malgrat la sequera de resultats, la il·lusió dels jugadors i la feina del míster han contribuït a que el vestidor es mantingui unit i implicat, “amb un nivell de sacrifici molt alt, volem transmetre-ho a la afició perquè ens recolzi en tots els partits”, explica Orellana.

L’objectiu doncs, és mantenir la inèrcia positiva i endur-se aquest divendres els tres punts de “El Arcoraz”, on s’enfrontaran als aragonesos, un partit corresponent a la 30éna Jornada de la Lliga Hypermotion.

Conscients però del paper rellevant que té l’afició, el Club ha decidit convidar a tothom que els vulgui acompanyar. Així, es farà càrrec del desplaçament i de l’entrada per a tots els aficionats tricolors que es desplacin a Osca. Una iniciativa que també vol ser una mostra d’agraïment pel suport que han rebut en els últims partits disputats a l’Estadi Nacional. “És un moment clau i des del vestuari necessitem el recolzament de l’afició”, confessa Orellana.

Per fer les reserves només cal adreçar-se al correu electrònic: “entrades@fcandorra.com” o bé trucar al 833 720.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play