menu Home
AndorraGeneral

‘Andbus Prime’, la nova subscripció per viatjar a Barcelona i Lleida per 15 euros

Ràdio Valira | 5 de març de 2024

Andbus ha posat en marxa un nou model de subscripció que ve a substituir els antics abonaments i informa que el registre serà gratuït fins el 31 de març.

La subscripció, que porta per nom ‘Andbus Prime’, té un cost de 90 euros i dona accés durant un any sencer a viatjar, de manera il·limitada, a Barcelona i Lleida per 15 euros i a Toulouse per 20 euros.

Val a dir que a partir del mes d’abril, els subscriptors també disposaran d’un enllaç al seu perfil; enllaç que podran compartir perquè s’hi puguin registrar nous usuaris i a canvi acumularan viatges gratuïts.

A més, la companyia també ha establert diverses col·laboracions amb d’altres empreses del país per tal d’oferir més descomptes als seus subscriptors. Aquestes empreses són: Caldea, Naturland, Perfumeries Julia, el BC MoraBanc Andorra i els comuns que disposen del servei de bus comunal, i  continua treballant per poder oferir cada vegada més beneficis.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play