menu Home
AndorraEsports

Del Rio debuta i puntua a la Copa del Món

Ràdio Valira | 4 de març de 2024

Bon debut de Gina del Rio en la Copa del Món d’esquí de fons, de Lathi a Finlàndia, on ha aconseguit la 21éna plaça en les finals de l’sprint; un resultat que a més, l’ha fet sumar els primers 40 punts en Copa del Món.

A les qualis, ja donava la primera gran notícia del dia en marcar el 16è millor temps, a +8.60 del primer lloc aconseguit per la sueca Jonna Sundling.

Als quarts de final, Del Rio marxava amb el grup. Però, en la part final, la finlandesa Hilla Niemela no l’ha pogut esquivar i ha caigut davant d’ella, fet que l’ha despenjat del cap de cursa i ja no ha tingut opcions de remuntar. Així, ha estat la cinquena en creuar la línia de meta, amb 3.18.99. Un debut que a la fondista li ha deixat molt bones sensacions: “Tot i la caiguda estic molt contenta amb el resultat i la feina feta de tot l’equip”.

El seu entrenador, Xabier del Val, ha posat en valor l’experiència que ha pogut adquirir durant la prova, així com la motivació que els deixa el resultat per continuar treballant de cara a l’any vinent: “Estem contentíssims amb aquest resultat i ens quedem amb les bones sensacions de la qualificació, la experiència, i el fet de que em vingut a aprendre”.

Així doncs, i després de proclamar-se Campiona d’Europa Júnior, el debut de Del Rio en la màxima categoria de l’esquí de fons, tampoc ha deixat indiferent a ningú.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play