menu Home
AndorraEsports

El Llevant UD – FC Andorra programat pel 13 de març

Ràdio Valira | 1 de març de 2024

El 13 de març a les 7 de la tarda. Aquesta és la nova data per al partit entre el Llevant i el Futbol Club Andorra, que s’havia de jugar dissabte passat i que es va ajornar arran de l’incendi de dos edificis residencials al barri del Campanar a València, que van deixar deu morts, diversos ferits i una commoció molt gran arreu d’Espanya.

L’entitat granota tenia un termini de sis dies a comptar des de divendres 23 per proposar nova data per al duel. Abans de la confirmació, hi havia diverses possibilitats, però amb el calendari en mà, no acabaven de ser favorables per a cap dels dos clubs. En l’agenda dels tricolors, el duel vindrà després de viatjar a Osca – el 8 de març – i abans de rebre l’Amorebieta – el 18, també de març-. Comptaran doncs, amb cinc dies de descans entre partit i partit.

De la banda dels valencians, el calendari està una mica més ajustat. Només gaudiran de 78 hores per recuperar forces, ja que el diumenge 10 jugaran a casa contra l’Sporting de Gijón i dissabte 16 hauran de ser a Burgos. Això sí, a diferència dels andorrans, només han de desplaçar-se un cop.

Segons informen des del Futbol club Andorra, la decisió l’ha acabat de prendre la jutgessa de la Lliga Hypermotion.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play