menu Home
AndorraGeneral

Govern tancarà aquesta tarda i la de demà per les obres al Carrer Dr. Vilanova

Ràdio Valira | 26 de febrer de 2024

Aquesta tarda i la de demà dimarts, l’edifici administratiu del Govern estarà tancat, així com el Centre de Congressos d’Andorra la Vella. La causa són els treballs que s’estan duent a terme per a la col·locació de les bigues al viaducte del Carrer Dr. Vilanova, que van començar la setmana passada i que aquest dilluns es traslladen a la part baixa del viaducte. La mesura s’ha pres per precaució, preveient que les bigues hauran de sobrevolar els dos immobles.

Així doncs, aquest dilluns, la grua de grans dimensions necessària per fer aquesta feina, es trasllada a l’encreuament del carrer Prat de la Creu. Pel que fa a l’accés als aparcament Centre Ciutat i Vinyes, per la plaça Rebés està tancat des d’avui dilluns i fins dimecres, i els vehicles que hi vulguin accedir ho han de fer pel carrer Prat de la Creu. Mentre les grues estiguin operatives, també queda restringit el pas de vianants entre la plaça del Poble i la plaça Rebés, que s’hauran de desviar pel carrer de la Vinyeta o per la Rambla Molines.

Es preveu que la rehabilitació integral del viaducte finalitzi aquest mes de maig. Aquesta és una obra molt complexa que es va adjudicar l’agost del 2022 i que ha anat patint canvis durant la seva execució. Concretament, en la primera fase, amb la retirada de la part superior de la carretera, es va poder comprovar l’afectació que patien alguns elements estructurals, com ara les bigues i els dentells, molt més greu del previst inicialment. Això va obligar a modificar el projecte i a ampliar els treballs per tal de garantir una reconstrucció molt més profunda de la infraestructura.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play