menu Home
AndorraGeneral

L’expedient electrònic judicial, prorrogat fins al 3 de febrer del 2025

Ràdio Valira | 22 de febrer de 2024

El Govern ha aprovat el projecte de llei de modificació de la Llei d’accés electrònic a l’administració de justícia. L’objectiu és prorrogar l’entrada en vigor del text, prevista per al 20 d’abril d’aquest any, fins al 3 de febrer del 2025, en vista de la demanda del Consell Superior de la Justícia (CSJ) per impulsar el canvi en aquest sentit.

Cal recordar que la llei va establir el marc legal general per utilitzar la xarxa electrònica de la justícia i els sistemes informàtics de comunicació i gestió processal, amb l’objectiu d’adaptar l’administració de justícia als nous temps, incorporant a les seves normes i procediments la regulació de les condicions d’ús de les noves tecnologies en els processos judicials.

Tenint en compte la magnitud del projecte que suposa la implantació de l’expedient electrònic a l’administració de justícia –i amb la voluntat d’oferir garanties d’operativitat plenes, assolir un òptim funcionament de tots els elements logístics i tecnològics que es preveuen a la Llei referida– és necessari allargar pràcticament un any més la data d’entrada en vigor del text legislatiu.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play