menu Home
AndorraGeneral

Mobilitat incorpora vuit noves càmeres de trànsit

Ràdio Valira | 21 de febrer de 2024

El departament de Mobilitat ha incorporat vuit noves càmeres de trànsit a la xarxa viària del país amb l’objectiu de millorar la seguretat, facilitar als conductors la presa de decisions a l’hora de desplaçar-se i contribuir d’aquesta manera a la fluïdesa del trànsit. Amb aquestes incorporacions, ja són 59 les càmeres amb les quals disposa el departament.

Entrant al detall, s’han col·locat dos aparells al túnel de la Tàpia (un a la boca sud i un altre a la boca nord) i també s’han instal·lat noves càmeres a la rotonda de la Dama de Gel i a la boca sud del túnel del Pont Pla. Les altres quatre càmeres que ja estan disponibles s’han situat a la boca nord i a la sud del túnel de la Pedrera, així com a les dues boques del túnel de Sant Antoni.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play